Heavy Crane Operators

Instructie
Onze kennis en ervaring van grote mobiele- en rupskranen kunnen wij overbrengen aan uw medewerkers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tekst en uitleg geven over hijsactiviteiten of het aanslaan en verplaatsen van lasten. Hierbij besteden wij niet alleen veel aandacht aan efficiency, maar ook aan veilig en verantwoord werken.

Inspectie
Wij verzorgen de inspectie van locaties en machines. Samen met onze opdrachtgevers maken wij een plan van aanpak zodat wij maatwerk kunnen leveren.  

Advisering op locatie
Op locatie moet met veel omstandigheden rekening gehouden worden. Omgeving, regels, machines en materialen moeten allemaal kloppen. Vaak kan beter, efficiƫnter en zelfs goedkoper gewerkt worden. Want welke werkwijze, machines en mensen zijn het meest geschikt voor de betreffende klus? Wij kunnen u op locatie adviseren. Dit doen wij bijvoorbeeld voor aanvang van de werkzaamheden of zelfs voordat u uw opdracht heeft aangenomen. Wij kijken niet alleen naar de wensen en belangen van alle partijen, maar wij houden ook rekening met het milieu en de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Onze supervisors zullen er alles aan doen om het project naar volle tevredenheid van u en uw klant uit te voeren. De kwaliteit, veiligheid en de voortgang wordt door hen bewaakt. Onze supervisor zal coƶrdinerend en meewerkend optreden. Volgens de vooraf overeengekomen planning zal er aangestuurd, uitgevoerd, gecommuniceerd en gerapporteerd worden.

Aankoopinspecties
Wanneer u uw kraan wilt verkopen, aankopen of verhuren kunnen wij de inspectie van uw kraan verzorgen.

Speciaal transport
Kranen en de daarbij horende machines en materialen moeten van en naar de werklocatie worden verplaatst. Daarbij komen niet alleen zaken als wet- en regelgeving, planning en transport kijken, ook het logisch laden van de vrachtwagens en het verrijden van de kraan vraagt de nodige expertise. Wij hebben expertise van iedere stap in dit proces en wij kunnen u bij elke stap begeleiden. U wordt desgewenst volledig ontzorgd .