Heavy Crane Operators - The Netherlands - Heavy Crane Operators - The Netherlands - Heavy Crane Operators - The Netherlands - Heavy Crane Operators - The Netherlands - Heavy Crane Operators - The Netherlands - Heavy Crane Operators - The Netherlands -

Heavy Crane Operators

Wij verzorgen de bediening, montage en demontage van de grotere mobiele- en rupskranen (vanaf 300 ton). Zo is er veel vraag naar onze diensten bij de aanleg van windmolenparken, in de bouw, in de petrochemie en in de industrie. Wij werken in heel Europa met vaste teams die bestaan uit geschoolde en ervaren krachten. Wij verzorgen uw projecten volledig zelfstandig of onder uw supervisie. Onze mensen maken ons bedrijf.

Onze diensten

Montage medewerkers
Onze montagemedewerkers worden ingezet voor het monteren en demonteren van diverse soorten kranen. Zo kunnen wij niet alleen enkel kraanonderdelen zoals bijvoorbeeld een beweegbare jip monteren, ook kunnen wij complete rupskranen in een aantal dagen omzetten. 
Kraanmachinisten
Onze kraanmachinisten zijn minimaal TCVT gediplomeerd en hebben knowhow van verschillende soorten kranen.
Instructie, inspectie en (project)begeleiding
Ook kunt u ons inschakelen voor site visites, aankoopinspecties, het geven van instructie en voor supervisie bij montage, demontage en hijswerkzaamheden.

Wij verzorgen in geheel Europa projecten volledig zelfstandig of onder supervisie van de klant.