Accountmanager

Zin in een uitdagende job waarin je je verkoopvaardigheden kunt laten zien? Wij zoeken een vriendelijke en enthousiaste accountmanager om ons team te versterken! In deze rol krijg je de kans om nieuwe klanten te werven, bestaande relaties te onderhouden en samen met ons de gestelde doelen te halen.

Montagemedewerkers

Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerde montagemedewerkers voor het monteren en demonteren van mobiele- en rupskranen op diverse locaties, veelal in Duitsland.

Wij zijn op zoek naar een montage medewerker die ons team komt versterken en ondersteunen bij de montage en demontage van de hijskranen. De voorkeur gaat uit naar iemand die zijn/haar talen spreekt (met name Engels en Duits), beschikt over technische inzicht en flexibiliteit. Het is belangrijk dat het geen probleem is om van huis te zijn en lange dagen te maken.

Het betreft een uitdagende baan waarbij je veel van de wereld ziet. Diversiteit als het gaat om werklocaties, werkzaamheden, collega’s en culturen. Een team dat bestaat uit gezellige, hardwerkende collega’s die op elkaar zijn ingespeeld. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, voor langere tijd!

Kraanmachinisten

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar ervaren kraanmachinisten voor mobiele- en rupskranen

Wij werken met ervaren teams in heel Europa en grote kranen (vanaf 300 ton). De standplaats is Assen, maar door de vele werklocaties zijn er geen specifieke wensen m.b.t. woonplaats. Projecten waar je aan moet denken zijn aanleg van windmolenparken, bouwprojecten, in de petrochemie of in de industrie. Wij verzorgen de projecten volledig zelfstandig of onder supervisie.

Riggers

Daar waar wij ook volgend jaar weer diverse projecten hebben in binnen- en buitenland zijn wij ter uitbereiding op zoek naar Riggers. Als Rigger ben je verantwoordelijk voor het aanslaan van lasten en het begeleiden van de lasten. Hierbij het is het belangrijk dat je goed kan samenwerken, communicatief sterk bent én je handen uit de mouwen wil steken.

Doordat je in de meeste gevallen wat verder van huis bent zit je doorgaans doordeweeks in de kost zitten. Uiteraard verzorgen wij vervoer maar ook een goed hotel met een lekker ontbijt en diner.

Instructiepersoneel

Momenteel hebben wij geen vacature voor instructiepersoneel.

Meer weten?